PLATAFORMA CIUTADANA CASTELLAR CONTRA EL FEIXISME
 
3/11/99 - Partit juvenil a l'Estadi de futbol Pepín Valls en què es disputa el partit de futbol Castellar - Sant Quirze, agressió als vestuaris amb gas lacrimògen. Al final del partit, l’equip visitant fou agredit.

22/09/01 - Tres veïns són agredits per un grup d’skins. Posteriorment són atesos al CAP degut a les lesions rebudes.

25/09/01 - Un castellarenc és agredit i amenaçat davant l’església per un grup de 5 nazis i posteriorment perseguit pels agressors, entre els quals hi ha l'A.F., tant a peu com en motocicleta. Va patir diverses contusions.

29/09/01 - Tres joves són insultats i agredits per part de deu skins davant de casa seva, amb el resultat d’una lesió a un ull i a una mandíbula i diverses contusions al cos.

12/10/01 - Cinc joves neonazis de Castellar són detinguts per apallissar un jove en un bar de Sabadell. (veure 9Nou del 14/10/01).

7/09/02 - En un concert de Festa Major un jove és agredit quan s'interposà entre un grup d'skins i un castellarenc al qual anaven a agredir. Va patir una fractura nasal.

27/09/02 - Plaça major. Tres caps rapats van agredir a 5 castellarencs. Un d’ells va patir un esquinç al canell.

5/10/02 - Un castellarenc és agredit i insultat a la plaça Major a ple dia per un grup d’skins. Va rebre contusions vàries i el llavi partit.

10/10/02
- Un grup de castellarencs fou agredit a la plaça major. Els agressors cridaven consignes racistes i anaven clarament dirigits a agredir a un dels del grup de procedència africana.
\"Plataforma